Sfaturi pentru a Arata Bine la locul de Muncă

foto13Fi întotdeauna prezentabil la birou-este o sarcină care uneori este complicat de a satisface. Aceste sfaturi vă vor ajuta să nu pierdem imaginea de-a lungul timpului.

Cum Arata Prezentabil la locul de Muncă

Înainte de a afla cum pentru a arata bine la locul de muncă, trebuie să se angajeze, cât de important este de a fi „презентабельной”. Știm cu toții că aceasta este o condiție eneludible pentru munca de birou sau cu un grup de oameni, dar problema este că nu avem statui, iar în zilele cele mai aglomerate imposibil de a fi „alb vârful” de la 9 dimineața până la 6 seara. Pentru a arata bine, are nevoie de efort și de timp, dar acest lucru nu este atât de dificil, dar și salvarea unui formular în termen de câteva ore.

Întotdeauna arate prezentabil la locul de muncă-aceasta nu este o sarcină ușoară, dar nu imposibil.

Credeți că aveți de gând să meargă la o întâlnire foarte importantă, și tricoul are pal sau ai alergat machiaj. Ce vor crede ceea ce vezi?. Nu numai trebuie să fie întotdeauna prezentabil la locul de muncă pentru ceilalți și pentru sine. Dacă suntem profesioniști, noi acționăm în calitate de profesioniști, și dacă am desarreglados, acesta va fi dificil să se concentreze pe atingerea obiectivelor, sarcinilor și responsabilitățile.

Limbajul corpului este foarte important, în orice moment și de oriunde. Nu contează, deoarece nu tine nici de varsta ta, chiar dacă ești femeie sau bărbat, toți ar trebui să arate întotdeauna bine la birou.

„Nu trebuie doar să arate bine la locul de muncă pentru ceilalți și pentru sine. Dacă suntem profesioniști, noi acționăm în calitate de profesioniști.”

Sfaturi pentru a arata bine la locul de muncă

În munca noastră trebuie să facă un echilibru între menținerea imaginii și de a fi confortabil în timp de mai mulți

au reținut, pentru a nu fi în centrul atenției. Investește în câteva diferite, pentru a schimba, și nu de ore, mai ales atunci când este cald, sau avem o mulțime de activități pentru a face. Câteva sfaturi pentru a arata bine la birou sunt:

Scoală-te mai devreme, pentru a avea posibilitatea de a alege haine care va arata. Acest lucru nu este o activitate, care sunt mândru de a face, când se trezesc, dacă este cazul, puteți să-l alege pe timp de noapte. Că avea în minte?. Vremea, evenimente pe care le aveți în această zi și de ceea ce doriți să arate.

Combină nevoia de a fi elegant și confortabil în același timp.Vă rugăm să rețineți post, ce faci, profilul companiei în care lucrați, o imagine pe care doriți să o proiecteze.

Poarta accesorii in ton cu hainele. Ca a fost plictisitor. În cazul femeilor, cercei, bratari, inele, lanțuri, brelocuri etc. Pentru barbati, mai multe ore și câteva brățări.

Ia-o cu o lotiune sau un parfum. În geantă sau chiar într-un sertar. Dacă aveți nevoie pentru a ieși, puteți utiliza aceste mostre gratuite, care sunt mai puțin de prezentare „tradiționale”. Este folosit de mai multe ori pe zi, deoarece aroma se pierd cu trecerea ore. Puteți avea, de asemenea, alături de un deodorant.

Poartă un pieptene și machiaj cu tine. Dacă ai nevoie de mai multe, puteți avea un gel sau un fixator. Ideea nu este, merge super încărcat lucrurile în valiză sau geantă, dar și de a avea ceea ce într-adevăr se poate ajunge, prin specificarea. Cumpărați produse care sunt de lungă durată și rezistent la apă, astfel încât să puteți fi sigur de a fi mereu prezentabil în birou, fără a „retușat” tot timpul (în plus, ceea ce ar evita, în scopul de a merge peste tot toată greutatea).

foto14

Păstrați întotdeauna la îndemână haine „de urgență”, în cazul în care sunteți pete, transpiras, aveți un eveniment important, și neprevăzute, și puteți să-l mențină în sertar sau în servietă. Nu este tinuta, care va fi capabil de a combina cu orice pereche de pantofi. În cazul bărbaților, cămașă albă și femei, rochie sau fusta, negru.

„Combină nevoia de a fi elegant și confortabil în același timp. Vă rugăm să rețineți post, ce faci, profilul companiei în care lucrați, o imagine pe care doriți să o proiecteze.”

Pentru a arata bine la locul de muncă, nu uitați că aveți un „kit de urgență”, care include obiecte de igienă și de parfumerie.

Nu uita de igiena personală: Ia-gel anti-bacterian sau alcool gel pentru poșetei. Mâinile se de multe ori în timpul zilei de lucru, și nu a rămas bine estrecharlas cu șeful și de a pune totul este spotting. Dacă suferiți de căldură sau tenul gras, puteți elimina grasimea cu ajutorul unui șervețel răcoritoare.

Dacă doriți să arate bine la locul de munca, nu ezitati, pentru a merge la Toaletă de mai multe ori pe zi și să aibă „un kit de urgență”.