Trucuri pentru a iesi bine in poze (fără model)

Colecta cheile (mers pe jos), pentru a obtine pozitia ideala. Pentru că modelul de frumoase, da, dar, de asemenea, conștienți de scopul, ca nimeni altul.

Uneori coopera, de a fi frumos sau de a fi fotogenic

Uneori coopera, de a fi frumos sau de a fi fotogenic. Dar nu este așa: există oameni, care e superb, iar fotografiile merge teribil de greșit și, dimpotrivă, există oameni care, fără a fi nimic altceva joi reușesc să apară în fotografie, ca și cum ar fi fost supermodel atât de nedrept de viață.

foto15

Și apoi noi toți, că suntem nici frumoase, nici la noi fotogenia, așa că am ieșit, făcute pe câmpul de fotografii, indiferent de ceea ce s-a întâmplat. Și nu în fotografii egoblogger purta modelito, că NU o faci, și fotografii de nunta prietenei tale Maripili sau la ziua de nastere a dvs. de materii prime Nugget.

Când diseccionas o fotografie de grup te rogi, că de data aceasta ai ieșit din acest lucru nu este bun! dar, cel puțin, decent. Dar niciodată nu trece.

Ești doar tu în cartucheras, de colon, de barbia dubla… și așa se întâmplă ceea ce se întâmplă este că de fiecare dată când am pus acestea, în fotografii. Da, cel mai amuzant, că majoritatea celor care au văzut imaginea se stabilește într-un zâmbet prețioasă sau pe naturalețe, pentru că mai rău noastre de critici, noi încă suntem… că nu ne uitați.

În fotogenia este ceea ce unii oameni răi au natural. Vestea bună este că te poți antrena. Evident, nu sunteți de gând să fie în noul Heidi Klum la sfârșitul acestui articol, dar vă puteți îmbunătăți-un mod care nu este vizibil în fotografii. Am întrebat-Violet Rodriguez, Eva Menacho și Ампаро Палоп, fotógrafas specialiștii în lifestyle (sau, echivalent, de a face fotografii naturale și nu prea de mult, stând) cheile pentru a ieși mai bine, mai destul de subțire în fotografii.

Și aceste sfaturi ei…

  • Ia o postura corecta:

Ok, știm deja că nu aveți intenția să pozeze în lenjerie de corp și, dacă am apuras, nu în costum de baie sau bikini. Dar, dacă te uiți, în ipostaze de femei Victoria ‘ s Secret este ceva ce se poate învăța. Ieși поджат de una și aceeași, ca Quasimodo, nu iese nimeni. În chepa nu este cool deloc. Așa că estírate, estírate mult, îndreptați umerii înapoi și trage un pic în culete. Amintiți-vă, atunci când mama ta a vorbit pentru tine, în tinerețea ta a fost direct? La urma urmei, motivul a fost. Ceea ce am mâna la cap, ca în cazul în care acabáramos disponibilitatea experiența religioasă nu este obligatorie. Este posibil, dacă faci fotografie de nunta premium, a rămas foarte rar.

  • Vă rugăm să rețineți bărbie:

Cum ne povestesc în fotógrafas, unul dintre principalele obsesiile femeilor ceea ce nu ne închideți Gill, pentru a face o fotografie. Adulții, suntem, de obicei, ridica barbia, pentru a evita acest lucru, dar aceasta este o greșeală, după cum spune Violet Rodriguez: „mele sesiuni unul dintre lucrurile pe care le repet: „extra-bărbie!”; Ампаро Палоп adaugă: „Unul dintre trucurile pe care le place cel mai mult clienții mei, că înainte capul, ca și cum ar fi broaște țestoase. De obicei, le-a râs, iar acest lucru relaxează atmosfera, dar veți obține obiectivul. Este și o conexiune „bărbie-umăr” – aceasta este o mare viclenie”. Eva Menacho explică, între râsete acest punct: „Ca atunci când te uiți la cineva peste umăr, dar fără Чунга”.

Putem, de asemenea, se încline un pic capul, dar fii atent cu unghiuri! pentru că, dacă nu, atunci s-ar părea că ne-a dat aer (și este, cu siguranță, nu contribuie la nimic).

  • Nimic să se anexează:

La o persoană normală (супермоделями aici nu contează), ar trebui să fie evitate noi fotografii cu totul dimpotrivă, pentru că este foarte нелестные! Apoi, pentru a ajunge, un pic dintr-o parte în ajutor… problema este, atunci când toate fetele de pe fotografie, cu aceeași postură, iar tu, se pare ca majorettes. „Cel mai bine este de a folosi orice truc, dar subtil, pentru că, dacă nu, atunci rezultatul ar putea fi chiar mai rău”, după cum spune Ампаро.

Este important să ne fotografii și de a explora noastre unghiuri. Este dureros sa vezi o fotografie pe care le vezi fata, ca o pâine, cu papadonprich, cu caderacas… dar mai rau nu se va rezolva. Afla de ce ne merge prost, acest lucru este foarte util pentru a remedia acest lucru.

  • Intensitatea privirea:

Evită privirea moartă! Cum spune Tyra Banks modele la concursul america ‘s Next Top Model”, există, zâmbet, privirea, ceea ce ea numește „Smize”. Este în focalizare intensitate în ochi, astfel încât nu va rămâne o privire fără viață, avem fata lelas. Pentru aceasta este necesar de a cruciș (squinch), că acesta este un truc bun pentru a ieși bine în fotografii. Asta da, o perioadă de o perspectivă interesantă și opinia beat somnoros este un pas foarte mic, asa ca nu exagerati.

Dacă noi, de obicei, de a ieși cu ochii închiși, Violet Rodriguez ne spune că putem cere fotograf număra până la trei, pentru a deschide ochii, atunci. La urma urmei, pentru ce mintea va fi mai proaspăt!”, așa ca ea.

  • Parul este corect și necesar:

Cum spune Eva Menacho, deși acest lucru pare destul de evident, este important să pieptene părul. Violet Rodriguez susține că este de dorit ca persoana nu va apărea prea aglomerat. Acesta este cel mai bun, că putem face ceva pentru parul de pe umeri, o șuviță de pe frunte, ceea ce de rupere statică și va face ceva pentru volum, (vă rugăm să nu necesare pentru a deveni al șaselea Jackson Five… am vorbit un PIC de volum).

foto16

Și da, știm deja că, în condițiile în care ne mișcăm, nu de multe ori, a fost un fan, dar nu trebuie să. Efectul de tunel de vânt foarte нелестные și riscul de a termina se uita la pelocho foarte mare.

  • Nu exageres:

Vestea proastă: toate modelele au o natură Divină, iar tu nu. Ei încep să pună linia de demarcație și de a schimba gest, în fiecare secundă, și ele sunt superbe moarte. Dacă faci un reportaj de tip egoblogger merita, dar reportaj ziua în care vei mânca la un Picnic în parc nu este momentul potrivit pentru a încerca postura imposibil. Pentru că, fără context, o jumătate de fotografii vor fi absurd. Nu e fashion, aceasta este, de obicei, destul de WTF si un pic de mamarracha.

În mod normal, el a descris: prezintă, cum era de așteptat, în funcție de context. Și punct.

  • Este gura!

O altă veste proastă: cele mai multe, de a pune morritos, el face fata rață și acest lucru nu este deosebit de măgulitoare. În plus, este pur și simplu atunci când aveți vârsta și codul de bare de pe buza superioară. Pentru a ieși un gest, un pic excesiv, este mai bine să pun un picior în gură, așa cum ne explică, Violet Rodriguez: „Gura приоткрыт, buzele ușor separate, dar nu pentru a preda în dinți și, cu un rictus în liniște”. Da nu e nimic! Ампаро Палоп amintește de un truc, o viață întreagă de fotografi pune limba pe partea interioară a dinților din față pentru a obține un frumos zâmbet.

Dacă nu știți ce să spun, mai bine zis AEIOU foarte repede. Și să uitați de toate, ‘cartofi’.

  • Selfie, mon amour:

Ne place selfies! Vom vedea cum vom ieși înainte de a ne fotografia, putem controla unghiuri, cum ar fi camera foto, măgulitoare tocat), ca ale noastre (nu destul de vizavi, pentru a nu uita de pește de pe glob). Dar există trucuri simple. Ампаро Палоп, spune un vechi: „Niciodată nu recomand, să ia o selfie, fără a utiliza un cronometru. Ghici cu declanșator fără a ne-a căzut telefonul și agățat postura este complexă, astfel încât mai bine pentru a pune un timer, să pozeze și foto ieși fără a fi nevoie să faceți clic pe butonul”. O altă opțiune-de a utiliza telecomanda, dar mult mai practic de a face acest lucru, după cum spune expertul.

Eva Menacho spune: „vă rog! Marturisesc ca nu, ca mijloc de a se feri! Eu nu делайтесь selfies în baie!”. Și există toate motivele. Vedea, chiloți, șosete sau o găleată, proiectoare elimină o mulțime de glamour. Ампаро adaugă: „Întotdeauna, atunci când este posibil, ar trebui să utilizați lumina naturală”, și Violet Rodriguez apostila „și că” trebuie să punem camera un pic înclinat – [ ușor de ‘umplutura’, pentru experți, pentru coli], și ne-am uita în sus, pentru a evita umbre ciudate în persoană. Prin urmare, suntem mult mai frumoase”.

Și, așa cum spune Eva Menacho, gândindu-se, mai ales în adolescență, de îngrijire, de care vom transfera fotografiile noastre…

  • Ca și în final? Un truc simplu:

Relaxat vei ieși întotdeauna mai bine. Așa că nu te mai gândi despre cât de rău, că de sare va fi întotdeauna în măsură de a pune caretos de nervozitate și lasă-te du-te. La sfârșitul norocos că în lumea fotografiei digitale, dacă vrei, numai de pe mobil.